ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ετοιμα τα μεγάλα «όπλα» των καναλιών

TV GOSSIP

Ετοιμα τα μεγάλα «όπλα» των καναλιών

Καταιγισμός από πρεμιέρες! Ολα τα «όπλα» τους θα καταθέσουν μέσα στον επόμενο μήνα οι τηλεοπτικοί σταθμοί, με σκοπό το μεγάλο διαφημιστικό πακέτο των Χριστουγέννων. Μέσα στον Νοέμβριο τα κανάλια θα βγάλουν από το συρτάρι τους και τις τελευταίες σειρές και εκπομπές, ενώ τα μουσικά τάλεντ σόου τα έχουν αφήσει για τον Δεκέμβριο.

Ετσι ο ΑΝΤ1 μέσα στον ερχόμενο μήνα έχει προγραμματίσει τις πρεμιέρες του τρίτου κύκλου της κωμικής παραγωγής «Ταμάμ» αλλά και του σίριαλ του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Επίσης, μέσα στον Νοέμβριο θα υποδεχτούμε την τρελοπαρέα από τη Θεσσαλονίκη, τους «Ράδιο αρβύλα», και τον Θέμο Αναστασιάδη (φωτό αριστερά) στο «ΟΛΑ».

Ακόμη, θα εισβάλλει στα Σαββατοκύριακα και ο Γιώργος Λιάγκας (φωτό δεξιά) με το τηλεπαιχνίδι «Lucky Room». Από την άλλη μεριά, στον Alpha επιστρέφουν την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πάμε πακέτο», η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο τούνελ» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγεία μας».




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video