ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Είχε να δει τον Μάντοξ έναν μήνα!

SHOWBIZ

Είχε να δει τον Μάντοξ έναν μήνα!

Δεν είχε δει τον γιο του από την ημέρα που η Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου

Για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες ο Μπραντ Πιτ συνάντησε τον μεγάλο του γιο, τον Μάντοξ, με τον οποίο φέρεται ότι είχε βίαιο επεισόδιο στο ιδιωτικό αεροπλάνο κατά τη διάρκεια οικογενειακού ταξιδιού. Την ίδια στιγμή, πράκτορες του FBI επισκέφθηκαν το σπίτι της Αντζελίνα Τζολί, προσπαθώντας να εξακριβώσουν τι συνέβη ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Ο Πιτ είχε να δει τον 15χρονο Μάντοξ από τις 19 Σεπτεμβρίου, όταν η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Από τότε, σύμφωνα με το περιοδικό «People», συνάντησε δύο φορές τα υπόλοιπα πέντε παιδιά του παρουσία θεραπευτή, όμως ο Μάντοξ είχε επιλέξει να απέχει. Το απόγευμα της Τετάρτης, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα TMZ, επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον της Τζολί, ο 52χρονος ηθοποιός συνάντησε τον γιο του, πάντα με την παρουσία θεραπευτή. Μάλιστα, το TMZ σημειώνει ότι η συνάντησή τους θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα, ωστόσο ο θεραπευτής δεν είχε δώσει έγκριση. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν, εξάλλου, ότι Πιτ και Τζολί δεν έχουν συναντηθεί από τις 19 Σεπτεμβρίου.

Πηγές του FBI επιβεβαίωσαν, από την πλευρά τους, ότι πράκτορες πήγαν στο σπίτι της Τζολί «για συγκέντρωση στοιχείων». Επί περίπου τρεις ώρες συζήτησαν με τα έξι παιδιά και την ηθοποιό, για να εξακριβώσουν πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα της 14ης Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια της πτήσης, αλλά και πού ακριβώς βρισκόταν το αεροπλάνο. Η Τζολί υποστηρίζει ότι ο Πιτ άσκησε βία στον Μάντοξ, κατηγορία που ο Πιτ αρνείται κατηγορηματικά.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video