ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η μοναξιά της Βλάχου

SHOWBIZ

Η μοναξιά της Βλάχου

Δύσκολες ώρες για τη Νίνα Βλάχου. Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώτη anchorwoman στο πάλαι ποτέ κανάλι της ΥΕΝΕΔ θρηνεί για τον θάνατο του συζύγου της Γιώργου Θεοδωρίκα, που έφυγε από τη ζωή προχθές το βράδυ, σε ηλικία 68 χρόνων, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, δίνοντας μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

H ίδια, θέλοντας να αποχαιρετίσει τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν μαζί επί 35 χρόνια (είχαν παντρευτεί το 1981), ανάρτησε στο διαδίκτυο το δικό της συγκινητικό μήνυμα. «Στον έναν και μοναδικό άνδρα της καρδιάς μου, στον σύζυγο, φίλο, αδελφό και δικηγόρο μου Γιώργο Θεοδωρίκα, μια μόνον ευχή τη στιγμή τούτη... Καλό παράδεισο, αγόρι μου. Σιωπή» έγραψε στο προφίλ της στο facebook επιβεβαιώνοντας τα δυσάρεστα νέα, που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες για την κατάσταση της υγείας του.

«Εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» ο Γιώργος Θεοδωρίκας έως πριν από περίπου τρεις μήνες ήταν μια χαρά. «Στις αρχές του καλοκαιριού άρχισε να μην αισθάνεται καλά και κάνοντας τις ανάλογες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε καλπάζουσα μορφή καρκίνου, ο οποίος -δυστυχώς- εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα και τον έπληξε σε ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να μην είναι αναστρέψιμος. Δηλαδή ο άνθρωπος αρρώστησε τον Ιούλιο και μέσα σε δυόμισι μήνες κατέληξε. Είχε μπει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα για 10 μέρες και στη συνέχεια παρέμεινε στο σπίτι του. Εδώ και μία εβδομάδα όμως τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά, γι' αυτό και έκανε ξανά εισαγωγή, όπου και κατέληξε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας» μας λέει πηγή από το περιβάλλον της δημοσιογράφου και προσθέτει: «Ο Γιώργος, εκτός από πολύ ικανός δικηγόρος και αγαπητός στους συναδέλφους του, ήταν κι ένας εξαίρετος άνθρωπος, που όσοι τον γνωρίζαμε μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε. Επίσης διέθετε απίστευτο χιούμορ κι αυτό τον έκανε περιζήτητο στις παρέες».

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Τετάρτη, στις 3 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στον Πειραιά (όπου γεννήθηκε), και η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο της Αναστάσεως, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video