ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαζύγιο και επισήμως για τον Κώστα Μπακογιάννη

SHOWBIZ
Ο γιος της Ντόρας, έτοιμος για το επόμενο βήμα με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη

Διαζύγιο και επισήμως για τον Κώστα Μπακογιάννη

Ετοιμος για το επόμενο βήμα με τη σύντροφό του, δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη είναι πλέον ο Κώστας Μπακογιάννης! Και αυτό γιατί ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα είναι (πολύ σύντομα) και επισήμως ελεύθερος! Μόλις χθες το πρωί, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση συναινετικού διαζυγίου που είχε υποβάλει με την Κάλλια Καμπουρίδου.

Ηταν 15 Ιουλίου του 2006 όταν ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη παντρεύτηκε την Κύπρια επιχειρηματία, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον οκτάχρονο σήμερα Παύλο και την εξάχρονη Δανάη. Επειτα από επτά χρόνια γάμου και αρμονικής συμβίωσης, στα τέλη του 2013, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Λίγους μήνες αργότερα στη ζωή του Κώστα Μπακογιάννη μπήκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκάι Σία Κοσιώνη.

Η γνωριμία έγινε σε πάρτι που διοργάνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για την ονομαστική του εορτή στις 30 Νοεμβρίου του 2013, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης συνόδευε την αδελφή του Αλεξία. Αν και προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, μερικές φωτογραφίες από εξόρμηση στα μπουζούκια την αποκάλυψαν. Λίγο καιρό αργότερα ακολούθησε ταξίδι στην Αντίπαρο με νέες φωτογραφίες.

Δύο χρόνια μετά η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τη φετινή Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι, την οποία γιόρτασαν μαζί με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα, πριν από περίπου έναν μήνα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ερωτευμένο ζευγάρι σε κατάστημα επίπλων στη Βαρυμπόμπη.

Το νέο σπιτικό τους

Εκεί πήγαν οι δυο τους για να διαλέξουν κρεβάτι και στρώμα, κάτι που δείχνει πως πιθανότατα αρχίζουν να στήνουν το νέο σπιτικό τους!

Ο περιφερειάρχης και η ανκοργούμαν του Σκάι φέρεται ότι μετά από έρευνα αγοράς κατέληξαν στην παραγγελία υπέρδιπλου κρεβατιού.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video