ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πιστές στη φίλια τους

SHOWBIZ
«ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙΑ» • Καρουσάκη - Σαμπρίνα

Πιστές στη φίλια τους

Η φιλία τους είναι σαν το παλιό καλό κρασί, που όσο μένει στο κελάρι τόσο πιο γευστικό κι αρωματικό γίνεται. Αυτό το ξέρουν καλά και οι θαυμαστές τους, οι οποίοι εδώ και λίγα χρόνια έχουν τη χαρά να τις απολαμβάνουν πάντα μαζί, καθώς η Ελένη Καρουσάκη και η Σαμπρίνα αποτελούν ένα δυνατό τραγουδιστικό δίδυμο, το οποίο κάθε επιχειρηματίας θα ήθελε στο νυχτερινό μαγαζί του.

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Η «Espresso» συνάντησε τις δύο κολλητές φίλες στο στέκι τους στον Κορυδαλλό, το αγαπημένο τους «Σούζυ τρως», φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί και αποκάλυψαν τα πάντα γύρω από τη σχέση και τη συνεργασία τους. «Η φιλία αυτή μετράει πολλά χρόνια, σχεδόν από τα πρώτα καλλιτεχνικά μας βήματα. Εχουμε βρει μέχρι και τα ψευδώνυμα που μας ταιριάζουν!» αποκαλύπτει η Ελένη Καρουσάκη, με τη Σαμπρίνα να προσθέτει: «Εγώ είμαι η Καίτη Γκρέυ και η Ελένη η Πόλυ Πάνου».

Αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός, τρέλα, μα, πάνω απ' όλα, ευθύτητα και ντομπροσύνη είναι τα μυστικά μιας σχέσης για την οποία είναι πολύ υπερήφανες οι δύο γοητευτικές κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Καμαρίνι σαν παιδική χαρά

«Η Σαμπρίνα με κάνει να αισθάνομαι παιδί. Στο καμαρίνι μας είναι σαν να μπαίνεις σε παιδική χαρά. Δεν είμαστε απλώς φίλες. Είμαστε, στην ουσία, η μια δίπλα στην άλλη κι αυτό γιατί έπειτα από τόσα χρόνια έχουμε βρει τους κώδικες που μας δένουν. Πολιτικές συζητήσεις, για παράδειγμα, δεν ανοίγουμε ποτέ μεταξύ μας, γιατί εκεί είναι η μεγάλη μας διαφορά» λέει η Ελένη, με τη Σαμπρίνα να ξεσπάει σε γέλια:

«Εκεί μπορεί και να σκοτωθούμε» (γελάει). “Μια φορά φίλες, για πάντα φίλες”, αυτό είναι το μότο μας κι όχι τυχαία, αφού ό,τι κι αν μας έχει συμβεί, ευχάριστο ή όχι, η άλλη είναι εκεί για να στηρίξει και να συμπαρασταθεί. Ολο αυτό το έχουμε χτίσει με την Ελένη, γι' αυτό και μας ανήκει. Για μένα θα είναι πάντα η Ελένη μου» τονίζει η Σαμπρίνα.

Φέτος οι δύο τραγουδίστριες εμφανίζονται στο Νότες Live, στη λεωφόρο Συγγρού, μαζί με τον Πέτρο Ιμβριο και τον Γιώργο Δασκουλίδη. «Ολα αυτά τα χρόνια, αν κι έχουμε δουλέψει ξεχωριστά με τα αγόρια άπειρες φορές, είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε όλοι στην ίδια πίστα. Γι' αυτό ευθύνεται ο επιχειρηματίας μας Παύλος Σκούρτης, ο οποίος πίστεψε στην ομάδα αυτή και, πραγματικά, περνάμε υπέροχα. Μολονότι και οι δύο είχαμε προτάσεις να δουλέψουμε χωριστά, επιλέξαμε να είμαστε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν μαζί» αναφέρει η Ελένη Καρουσάκη, ενώ η Σαμπρίνα προσθέτει:

«Στη δουλειά αυτή είναι ευλογία να περνάς καλά και δεν είναι τυχαίο αυτό. Ειδικά τη συγκεκριμένη εποχή, που ο κόσμος σε επιλέγει για τη διασκέδασή του, καλείσαι να είσαι εκεί, αναπόσπαστο κομμάτι μιας ομάδας που προς τα έξω πρέπει να δείχνει και να είναι υγιής».

Τα talent shows και το «όχι» για τον ρόλο του κριτή!

Στην ερώτηση αν θα δέχονταν ρόλο κριτή σε κάποιο μουσικό talent show, οι δύο τραγουδίστριες είναι αρνητικές. «Τα θεωρώ λίγο πολύ στημένα. Εχουν περάσει τόσα χρόνια και τα παιδιά που κάνουν πραγματικά καριέρα είναι ελάχιστα. Αν δεν “ψηθείς” πάνω στη δουλειά αυτή, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσεις, είναι κανόνας. Τόσο εγώ όσο και η Σαμπρίνα έχουμε κάνει ατελείωτες ώρες φωνητικά σε μεγάλα ονόματα στα πρώτα μας βήματα, ώσπου να μας δοθεί η ευκαιρία να βρεθούμε μπροστά.

Με άλλα λόγια, τα talent shows δίνουν μια πρόσκαιρη δημοσιότητα και, αν δεν έχεις επαγγελματικό υπόβαθρο, η πίστα κάποια στιγμή θα σε... καταπιεί» υποστηρίζει η Ελένη Καρουσάκη. Και η Σαμπρίνα τονίζει: «Δυστυχώς, βρίσκουν κάποια παιδιά που ναι μεν έχουν καταπληκτικές φωνές, ωστόσο είναι άπειρα πάνω στη δουλειά, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν πώς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του επαγγέλματός μας. Για μένα τα talent shows έχουν αντικαταστήσει τις δισκογραφικές. Χρησιμοποιούν ένα παιδί που εκτίθεται ξαφνικά στα φώτα της δημοσιότητας για κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς να ξέρει όμως να διαχειριστεί όλο αυτό που του συμβαίνει. Το αποτέλεσμα είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο να χάνεται ξαφνικά, αφού αμέσως μετά εμφανίζουν κάποιο άλλο».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video