ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χιλιάδες καρδιές για έναν άγγελο!

SHOWBIZ

Χιλιάδες καρδιές για έναν άγγελο!

Το βιβλίο της Αναστασίας Κορινθίου (είχε γίνει και τεράστια τηλεοπτική επιτυχία) έφτασε τα 100.000 αντίτυπα και η συγγραφέας το γιόρτασε με φίλους της και θαυμαστές της

Οι καρδιές έγιναν χιλιάδες, συγκεκριμένα 100.000, και το γεγονός γιορτάστηκε πανηγυρικά σε μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη της Αναστασίας Κορινθίου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Η συγγραφέας του βιβλίου «Για την καρδιά ενός αγγέλου», που το 2006 μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη από τον Στράτο Μαρκίδη, υποδέχτηκε παλιούς και νέους φίλους, συγγενείς και θαυμαστές της στο Chapeau, το παριζιάνικο cafe bistro της Ντίνας Νικολάου στο Χαλάνδρι.
«Η γεύση που μου άφησε η εκδήλωση ήταν πολύ γλυκιά, γιατί ένιωσα αγάπη. Εχουν περάσει μόνο δέκα μήνες από τότε που επέστρεψα στην Αθήνα από τη Ρόδο, όπου ζούσα πολλά χρόνια, και είδα να γεμίζει ένα ολόκληρο μαγαζί για μένα και ο κόσμος να φτάνει μέχρι έξω στον δρόμο. Το να έρχονται άνθρωποι να σε αγκαλιάζουν, να χαίρονται με τη χαρά σου, αυτό είναι για μένα το μεγαλύτερο δώρο» δήλωσε στην «Espresso» η συγγραφέας και συμπλήρωσε: «Τα 100.000 αντίτυπα είναι πολύ μεγάλο νούμερο για τις εποχές που διανύουμε. Δείχνει πως το βιβλίο έχει αγαπηθεί, ότι κόσμος το αγοράζει μέχρι σήμερα. Αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλο αίσθημα ευθύνης για τα επόμενα που πρέπει να παραδώσω πια στους φίλους μου. Διότι φίλους θεωρώ τους αναγνώστες μου».

Ξανάσμιξαν

Ανάμεσα σ' εκείνους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν και οι δύο πρωταγωνίστριες του σίριαλ, οι Ναταλία Δραγούμη και Αναστασία Τσιλιμπίου, που είχαν υποδυθεί αντίστοιχα μάνα και κόρη. «Ηταν πολύ ιδιαίτερη η στιγμή που ξανάσμιξαν οι δυο τους. Συνειδητοποίησα πόσο πολλά χρόνια έχουν περάσει από τα γυρίσματα της σειράς, βλέποντας την Αναστασία ολόκληρη κοπέλα πια στην αγκαλιά της Ναταλίας. Τη θυμάμαι κοριτσάκι στα χέρια της και τώρα είναι μια πανέμορφη κοπέλα που μας κάνει υπερήφανους και στο εξωτερικό, πρωταγωνιστώντας στην τουρκική σειρά "Κιοσέμ". Αγαπηθήκαμε οι συντελεστές της σειράς μεταξύ μας, μοιραστήκαμε πράγματα που είναι ακόμη ζωντανά» σχολίασε η Αναστασία Κορινθίου.

Για τη συγγραφέα και το βιβλίο της, το οποίο έγινε σίριαλ και ψηφίστηκε ως η καλύτερη τηλεοπτική δουλειά των 25 χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης, μίλησαν η συντάκτρια των εφημερίδων «δημοκρατία» και «Espresso» Μαρία Ανδρέου, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα-μάστιγα που θίγει το έργο της Αναστασίας, δηλαδή την εμπορία παιδικών οργάνων, η αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Τηλέραμα» Χριστίνα Αλεξίου και οι δημοσιογράφοι Εύα Βαλή και Αθηνά Ζαχαράκη. Παρόντες στο Chapeau ήταν, μεταξύ άλλων, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είχε βοηθήσει την Αναστασία στην έρευνα σχετικά με το εμπόριο οργάνων που είχε κάνει για το βιβλίο της, η ξαδέλφη της, γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, η Μαίρη Μηλιαρέση και ο τραγουδιστής Κώστας Αγέρης, που τραγούδησε α καπέλα το «Για πού το 'βαλες καρδιά μου». Τη βραδιά-αφιέρωμα στην Αναστασία Κορινθίου και στο βιβλίο και σίριαλ «Για την καρδιά ενός αγγέλου» συντόνισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας, εγκαινιάζοντας έτσι ένα καινούργιο πολιτιστικό project με τίτλο «Culture Thursdays», που θα «τρέχει» κάθε Πέμπτη στο στέκι της Ντίνας Νικολάου.

Δείτε παρακάτω τις φωτιγραφίες:



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video