ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Καρντάσιαν στα «νύχια» των ροζ πανθήρων

SHOWBIZ
Ικέτευε για τη ζωή της και επαναλάμβανε ότι έχει δύο παιδιά

Η Καρντάσιαν στα «νύχια» των ροζ πανθήρων

Παρίσι: Ηρθε τετ α τετ με πέντε ένοπλους ληστές, οι οποίοι άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10.000.000 ευρώ.

«Παρίσι» θα λέει και θα κλαίει η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βρέθηκε με το πιστόλι στον κρόταφο μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα που νοίκιαζε, σε μια ληστεία που έχει όλα τα χαρακτηριστικά των χτυπημάτων της διαβόητης συμμορίας των Ροζ Πανθήρων.

Ηταν περίπου 3 τα ξημερώματα χθες, όταν πέντε άνδρες, οι οποίοι φορούσαν μάσκες του σκι και στολές με αστυνομικά διακριτικά, εισέβαλαν στο κτίριο πολυτελών κατοικιών, το μέγαρο Pourtales στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου η reality star βρισκόταν μόνη.

Αφού πέρασαν χειροπέδες υπό την απειλή όπλων στον θυρωρό, έφτασαν στο διαμέρισμα της Καρντάσιαν η οποία όταν τους είδε, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ικέτευε για τη ζωή της και επαναλάμβανε ότι έχει δύο παιδιά.

Ενώ οι δύο από τους δράστες τη σημάδευαν με τα όπλα τους, οι υπόλοιποι έκλεψαν κοσμήματα αξίας 6.000.000 ευρώ και ένα δακτυλίδι αξίας 4.000.000 ευρώ, τα οποία εκτιμάται ότι ανήκαν στη σταρ και δεν ήταν δανεισμένα για τις εμφανίσεις της στην Εβδομάδα Μόδας.

Οι δράστες, που την είχαν δέσει, την είχαν φιμώσει με κολλητική ταινία και την έκλεισαν στο μπάνιο, αφαίρεσαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα, στα οποία η φανατική των selfies εικάζεται ότι έχει προσωπικά δεδομένα που, αν πέσουν σε λάθος χέρια, θα τη φέρουν σε δύσκολη θέση.


Στην τελευταία ανάρτησή της πριν από τη ληστεία στο Snapchat η 35χρονη φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της 15 καρατίων, το οποίο εικάζεται ότι πια βρίσκεται στα χέρια των ληστών. Κατόπιν αυτών, η Καρντάσιαν επιβιβάστηκε άρον άρον σε ιδιωτικό τζετ και έφυγε από το Παρίσι, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της, είναι «πολύ ταραγμένη αλλά σωματικά αβλαβής».



Η ειρωνεία είναι ότι η ληστεία έγινε μόλις λίγες ημέρες αφού η Καρντάσιαν είχε καυχηθεί για τον τεράστιο σωματοφύλακά της Πασκάλ Ντιβιέ, ο οποίος την είχε σώσει από την επίθεση του Ουκρανού δημοσιογράφου στο κόκκινο χαλί. Ο «G», όπως τον αποκαλεί η Κιμ, την ώρα που τον είχε ανάγκη, προστάτευε τις αδερφές της Κόρτνεϊ και Κένταλ, οι οποίες είχαν βγει.

Ηδη τα σενάρια για τους δράστες της εντυπωσιακής ληστείας δείχνουν τη διαβόητη συμμορία των Ροζ Πανθήρων, της σπείρας Σέρβων με λεία δεκάδων εκατομμυρίων από ληστείες, στις οποίες επιδίδονται από το 1984. Τα περίπου 200 μέλη της, που έχουν κάνει χτυπήματα σε Κάννες, Τόκιο, Σιγκαπούρη και Ντουμπάι, έχουν ντυθεί κατά καιρούς παίκτες του γκολφ, τουρίστες, εργάτες και αστυνομικοί, για να φέρουν εις πέρας τις ληστείες τους.

Πάρτι στο twitter

Και σαν να μην έφτανε η τρομάρα, τώρα η Κιμ Καρντάσιαν έχει να αντιμετωπίσει και τα τρολ που κάνουν πάρτι στο twitter. Κάποιοι υπονοούν ότι η ληστεία ήταν στημένη, ενώ κάποιοι άλλοι έφτασαν στο σημείο να γράφουν ότι «θα έπρεπε να την έχουν πυροβολήσει».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video