ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Αννα Μαρία Λογοθέτη, ο πρώην σύζυγός της και η πικρή αλήθεια

SHOWBIZ

Η Αννα Μαρία Λογοθέτη, ο πρώην σύζυγός της και η πικρή αλήθεια

Εκτός εαυτού κατά της «Espresso» εμφανίστηκε χθες ο κ. Ιωάννης Μούστος, πρώην σύζυγος της Αννας Μαρίας Λογοθέτη (η οποία τον συνεπικουρούσε από τηλεφώνου), μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αναφερόμενος με βαρύτατους χαρακτηρισμούς (όπως «εκτελεστές προσωπικότητας» και «δημοσιογραφικό νεόπλασμα») στο πρωτοσέλιδο της «Espresso» στις 18/10/2016 με τίτλο «Η Αννα Μαρία έμπλεξε σε περιπέτειες», ο κ. Μούστος δήλωσε «συγκλονισμένος» για την επίθεση που δέχεται «από συγκεκριμένους πόλους» με «ψυχοπαθολογικά προβλήματα». 

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποκάλυπτε ότι η κυρία Λογοθέτη κινδυνεύει να βρεθεί μπλεγμένη με υποθέσεις ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, καθώς εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια εταιρίας που συνεργάζεται με τις επιχειρήσεις του πρώην συζύγου της, οι οποίες ενέχονται «στο σκάνδαλο της Μάλτας».

Χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας σχεδόν σε τίποτα από όσα αναφέρονταν στο ρεπορτάζ, ο κ. Μούστος παρουσίασε (σε παραλήρημα) την εικόνα ενός «καθαρού πολίτη» που δέχεται αναίτια επίθεση.

Ανέφερε δε πως η εμπλοκή του ονόματος της Αννας Μαρίας Λογοθέτη (που, όπως η ίδια δήλωσε, ζει με στερήσεις), έγκειται στο γεγονός ότι έφτιαξε μια εταιρία για τον (11χρονο σήμερα) γιο του, ώστε μεγαλώνοντας να μη χρειαστεί να περάσει όσα περνούν σήμερα τα Ελληνόπουλα!

Οι μετοχές

Και ότι ανεξάρτητα από το εάν η πρώην σύζυγός του φαίνεται να κατέχει το 100% των μετοχών της εταιρίας, οι Αρχές στην Κύπρο γνωρίζουν ότι η εταιρία ανήκει στον γιο του.

Απίστευτα πράγματα! Ωστόσο, ο κ. Ιωάννης Μούστος και η πρώην σύζυγός του Αννα Μαρία Λογοθέτη δεν έδωσαν καμία απάντηση σχετικά με το ρεπορτάζ της «Espresso», η οποία έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για όσα έγραψε.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video