ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Ψάλτης και η «τσίχλα» του μπαμπά του

SHOWBIZ

Ο Ψάλτης και η «τσίχλα» του μπαμπά του

«Γεννήθηκα από... τσίχλα. Ετσι έλεγε η μάνα μου το πουλί (!) του πατέρα μου» δήλωσε ο Στάθης Ψάλτης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», που δόθηκε χθες το μεσημέρι στο θέατρο Πάνθεον.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Γνωστός για το καυστικό χιούμορ του, ο δημοφιλής κωμικός επέλεξε τον παραπάνω ανορθόδοξο τρόπο για να ξεκινήσει την ομιλία του, αιφνιδιάζοντας τους δημοσιογράφους. Ιδιαίτερος είναι βέβαια και ο ρόλος που κλήθηκε να υποδυθεί ο Στάθης στο κλασικό έργο του Σαίξπηρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, που υπογράφει τη σκηνοθεσία της παράστασης, είδε στο πρόσωπο του 65χρονου Ψάλτη την... παραμάνα της Ιουλιέτας. Και εκείνος δέχτηκε αμέσως να πάρει το ρίσκο, αφού -όπως σημείωσε- ήθελε πολλά χρόνια να συνεργαστεί με τον γνωστό σκηνοθέτη. Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο Στάθης εξήγησε τα της «τσίχλας», δίνοντας αυτή τη φορά τον εν λόγω χαρακτηρισμό στον εαυτό του, επειδή είναι πολύ αδύνατος. «Σαράντα πέντε χρόνια στο θέατρο δεν έχω πάρει ούτε ένα κιλό» αυτοσαρκάστηκε, κάνοντας τους παρευρισκομένους στη συνέντευξη Τύπου να βάλουν τα γέλια.

Βασιλιάς

Μιλώντας ο ίδιος για την ηρωίδα που ενσαρκώνει, τόνισε ότι πρόκειται για «τον γελωτοποιό του βασιλιά, μια τραγική, δραματική, κωμική, αστεία, ψεύτρα και πανούργα προσωπικότητα». Πολύ εντυπωσιακή είναι πάντως και η μεταμόρφωση του Στάθη Ψάλτη σε... παραμάνα. Ο ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με τους γυναικείους ρόλους καρικατούρας που τον έχουμε συνηθίσει κατά καιρούς σε επιθεωρήσεις.

Ως παραμάνα μοιάζει πράγματι βγαλμένος από την τραγική ερωτική ιστορία του Σαίξπηρ, η δε αμφίεσή του θυμίζει την τρομερή γιαγιά του «Game of Thrones» Ολένα Ταϊρέλ. Στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» παίζουν επίσης οι Δημήτρης Πιατάς, Ελισάβετ Μουτάφη (σ.σ.: στη φωτογράφιση για την παράσταση θυμίζει έντονα το έργο του Λεονάρντο ντα Βίντσι «Η κυρία με την ερμίνα»), Βασίλης Μηλιώνης, Πάνος Παπαδόπουλος, Ρένος Ρώτας, Θάνος Τοκάκης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Οι έφηβοι Δανάη και Γιάννης, το ερωτευμένο ζευγάρι

Το πρωί στο σχολείο, το βράδυ στο σανίδι. Δύο έφηβοι είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Η 15χρονη Δανάη Βασιλοπούλου και ο μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερός της Γιάννης Τσουμαράκης επιλέχθηκαν από τον σκηνοθέτη της φιλόδοξης παραγωγής μέσα από εξαντλητικές οντισιόν. Οπως εξήγησε ο Δημήτρης Λιγνάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, «η επιλογή τους δεν έγινε μόνο για να μοιάζουν με τις ηλικίες των πραγματικών ηρώων του Σαίξπηρ, αλλά διότι με αυτόν τον τρόπο η αγνότητα έρχεται σε αντιδιαστολή με τον γκροτέσκο κόσμο των ενηλίκων». Σημειώνεται ότι ο Γιάννης και η Δανάη είχαν δουλέψει μαζί και πέρυσι στο μιούζικαλ «Billy Eliot: Γεννημένος χορευτής», που είχε φιλοξενηθεί σε άλλο θέατρο.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video