ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι δύο φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη και το αινιγματικό «συνεχίζεται»!

SHOWBIZ

Οι δύο φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη και το αινιγματικό «συνεχίζεται»!

Δύο φωτογραφίες από το βράδυ που έμελλε να είναι το τελευταίο για τον Παντελή Παντελίδη ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook η Μίνα Αρναούτη. Στις φωτογραφίες η κοπέλα ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στη Φρόσω Κυριάκου, που επίσης επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, ενώ τις εικόνες συνοδεύει η φράση: «Με τη Φρόσω... εκείνο το βράδυ... Πρώτα Καλλιθέα... Μετά Γλυφάδα... Συνεχίζεται... (Λατρεύω τις φωτογραφίες)».

Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ η δεύτερη, όπως αναφέρει η νεαρή, στην περιοχή της Γλυφάδας. Οσο για τη λέξη «συνεχίζεται», έχει δημιουργήσει ερωτήματα, αφού η 31χρονη φαίνεται ότι διαθέτει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Εξάλλου αυτό έχουν επισημάνει με σχόλιά τους και πολλοί από τους διαδικτυακούς φίλους της 31χρονης, που την παροτρύνουν να αποκαλύψει όσα έζησε. Εντύπωση όμως προκαλεί και η προηγούμενη ανάρτηση της Αρναούτη στο facebook, που περιγράφει τη σημερινή κατάσταση της υγείας της, ενώ στο τέλος της αναρωτιέται γιατί αργούν τόσο οι πραγματογνώμονες να βγάλουν πόρισμα για το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου:

«Ηπιε... Ηπιαμε, πώς να το αποτρέψω, εδώ δεν έσωσα τον εαυτό μου (...) Α, να ρωτήσω: Αυτή η πραγματογνωμοσύνη των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας γιατί καθυστερεί; Γιατί η ασφαλιστική του αυτοκινήτου όρισε ιατροδικαστή για τον Παντελή μετά το τροχαίο; Συνηθίζεται;»



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video