ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οριστικό (;) τέλος

SHOWBIZ
Ηλιάδη - Γκέντσογλου

Οριστικό (;) τέλος

Πριν από περίπου έναν χρόνο -συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2015- η «Espresso» είχε αποκαλύψει ότι σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους στη σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου, εξαιτίας της απόστασης που τους χώριζε.

Τότε ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ιταλία και τα χιλιόμετρα που είχαν μπει ανάμεσα σε εκείνον και στην αγαπημένη του έφεραν γκρίνια στο σπίτι τους.

Ωστόσο, τότε η όμορφη τραγουδίστρια είχε ξεσπάσει μέσω facebook, διαψεύδοντας τις πληροφορίες, ενώ ο σύντροφός της δεν είχε πάρει θέση. Από τότε πέρασαν μήνες, είδαμε το ζευγάρι σε καλοκαιρινές βόλτες σε παραλία των νοτίων προαστίων μαζί με τον γιο τους Βασίλη, αλλά και τον πρωτότοκο της Αγγελικής από τη σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, τον Μπαμπίνο, αλλά και τους δυο τους πιασμένους χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου. 

Να, όμως, που οι φήμες περί χωρισμού φούντωσαν και πάλι, καθώς κάποιοι θέλουν το ζευγάρι να μην κατάφερε να σώσει τον δεσμό του, που πέρασε από σαράντα κύματα.

Μάζεψε τα πράγματα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, ο Σάββας έχει μαζέψει τα πράγματά του κι έχει φύγει από το σπίτι, στο οποίο έμεναν μαζί με τα παιδιά, στη Βούλα.

Ομως οι πληροφορίες λένε ότι Ηλιάδη και Γκέντσογλου θα συναντηθούν στα δικαστήρια, αφού ο μέσος της Χάιντουκ Σπλιτ θέλει να πάρει την επιμέλεια του περίπου 2,5 ετών Βασίλη. Γι' αυτόν τον λόγο ο Σάββας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο του, καθώς οι υποχρεώσεις του στην κροατική ομάδα δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα.

Ανθρωποι από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν, θέλοντας να στηρίξουν τις φήμες χωρισμού, ότι οι «εκρήξεις» ανάμεσά τους ήταν συχνές, με την τελευταία να είναι η καθοριστική.

Μάλιστα, λένε ότι ο λόγος που θέλησαν να βάλουν τέλος είναι συγκεκριμένος, χωρίς όμως να γνωρίζουν ποιος ακριβώς είναι.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video