ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εφοπλιστές και βιομήχανοι για τον «Θησαυρό του μακαρίτη»

SHOWBIZ
Στο «κυνήγι» όλη η καλή Αθήνα

Εφοπλιστές και βιομήχανοι για τον «Θησαυρό του μακαρίτη»

Save the date! Ερχεται «Ο θησαυρός του μακαρίτη»! Aυτό είναι το μήνυμα που εστάλη στους ευαισθητοποιημένους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στις 9-13 Νοεμβρίου στο θέατρο του Αμερικανικού Κολεγίου ACS, στο καθιερωμένο ραντεβού τους με την τέχνη και την προσφορά.

Η Ομάδα Θεάτρου 08, γνωστή στους κοσμικούς κύκλους ως «Θεατροπαρέα», ξαναχτυπά ανανεωμένη με νέο έργο και νέο σκηνοθέτη, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της στο κοινωνικό σύνολο και την προσπάθεια ενίσχυσης ευπαθών ομάδων. Με σύνθημα «Το γέλιο είναι φάρμακο και η τέχνη φιλανθρωπία», οι πρωταγωνιστές του έργου βρίσκονται αυτήν την εποχή σε εντατικές έως εξαντλητικές πρόβες υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιώργου Οικονόμου! Από τον γνωστό κοσμηματοπώλη και πρόεδρο της «Θεατροπαρέας» Αντώνη Βουράκη έως τη σύζυγο του εφοπλιστή Νίκου Βαφειά, τη Νινέττα Βαφειά, και από τον βιομήχανο Τάκη Κανελλόπουλο έως τον εφοπλιστή Νίκο Φραγκίστα και τη φοβερή και τρομερή Νινέτα Κασκαρέλη, άπαντες είναι έτοιμοι να δώσουν στο σανίδι τον καλύτερο εαυτό τους.

Ανατρεπτική κωμωδία

Η ανατρεπτική, σχεδόν σουρεαλιστική, κωμωδία «Ο θησαυρός του μακαρίτη» σε σενάριο των Ν. Τσιφόρου και Π. Βασιλειάδη στηλιτεύει την ανθρώπινη απληστία και είναι γεμάτη τραγούδια και μουσική.

Η φετινή παράσταση δίνεται με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και, όπως πληροφορούμαστε, γίνεται χαμός με τα εισιτήρια που κοστίζουν 25 ευρώ και αναμένεται να γίνει sold out. Από τις πρόβες μαθαίνουμε ότι την παράσταση φέτος αναμένεται να κλέψει ο γνωστός εφοπλιστής Νίκος Βερνίκος, σύζυγος της Βαρβάρας Στράτου, που μπορεί να ανεβαίνει για πρώτη φορά στο σανίδι, αλλά διακρίνεται για το τρομερό χιούμορ, την απλότητα και την αμεσότητά του με το κοινό.

Για το ταλέντο του στο τραγούδι προβλέπεται να ξεχωρίσει ο γνωστός επιχειρηματίας του οίκου Mont Blanc στην Ελλάδα Τίμος Τζάννες, που έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας θα ανέβει και πάλι στο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση που αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη καλλιτεχνική αλλά και κοσμική επιτυχία, καθώς θα την παρακολουθήσουν από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο έως τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video