ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Λύσσα» για τη «σκιά» του Σουλεϊμάν

SHOWBIZ
Σκηνές απείρου κάλλους για τον Τούρκο γόη Μπουράκ

«Λύσσα» για τη «σκιά» του Σουλεϊμάν

Ντελίριο για τον Μπουράκ! Είδε κι έπαθε ο Μπουράκ Οζτσιβίτ να προσεγγίσει το Ιδρυμα «Μ. Κακογιάννης» για τη συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε χθες με αφορμή την ταινία «My brother», όπου πρωταγωνιστεί, και προβλήθηκε στην πρεμιέρα του Turkish film Days.

Από την Ελισσάβετ Κυρίτση
ΦΩΤΟ: Χρήστος Ζήνας

Από νωρίς νεαρές αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας θαυμάστριές του, που τον αγάπησαν από τη συμμετοχή του στον ρόλο του Μαλκότσογλου (υπασπιστής του «Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπούς»), αλλά και ως Κεμάλ στο δημοφιλές σίριαλ «Kara sevda», που εξακολουθεί να παίζεται στην ελληνική τηλεόραση, μπλόκαραν τη βασική είσοδο του ιδρύματος, επί της οδού Πειραιώς, με αποτέλεσμα ο Τούρκος πρωταγωνιστής να μην μπορεί να μπει.

Τι κι αν οι διοργανωτές επιχείρησαν να μεταφέρουν τον γοητευτικό ηθοποιό (που έχει αποσπάσει και τον τίτλο του Best Model of Turkey το 2005) στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου από την πίσω πόρτα;

Οι θαυμάστριές του το πήραν... είδηση και τον ακολούθησαν κατά πόδας!

«Δεν περίμενα κάτι τέτοιο» δήλωσε έκπληκτος ο Μπουράκ, ο οποίος εμφανίστηκε πολύ κομψός, με ένα μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο, χωρίς γραβάτα, και δεν σταμάτησε να χαμογελάει παρά την ταλαιπωρία. Μάλιστα έδειχνε να απολαμβάνει τη δημοφιλία του, αφού ανέβασε ο ίδιος ένα βίντεο στο Instagram μέσα από τη λιμουζίνα, με τα κορίτσια απέξω να παραληρούν στο πέρασμά του.

«Ισως άργησα πολύ να έρθω στην Ελλάδα» είπε ξεκινώντας την ομιλία του.

«Χτίζουμε γέφυρες φιλίας»

«Σας αφιερώνω τον τίτλο της ταινίας “Αδερφέ μου”, γιατί είμαστε αδέρφια. Αλλωστε οι ηθοποιοί χτίζουμε γέφυρες φιλίας των δύο λαών» συμπλήρωσε. «Εχουμε πολλά κοινά Ελληνες και Τούρκοι, καταρχάς είμαστε γλεντζέδες. Εχουμε κοινά φαγητά» είπε και έριξε την ιδέα:

«Θα πρέπει να κάνουμε μια συμπαραγωγή Ελληνες και Τούρκοι, και μάλιστα αύριο κιόλας».

Με το τέλος της συνέντευξης όσες τυχερές είχαν κατορθώσει να τρυπώσουν στην αίθουσα τον πλησίασαν για μία selfie. Από τα... νύχια των πιο ένθερμων θαυμαστριών του τον έσωσαν οι security, οι οποίοι τον οδήγησαν στην αίθουσα προβολής της ταινίας.

Οπως αποκάλυψε ο Τούρκος πρέσβης Κερίμ Ουράς, που παρέθεσε προς τιμήν του γεύμα στην πρεσβεία χθες το μεσημέρι, «ο ηθοποιός εργάζεται έξι μέρες την εβδομάδα από 10 έως 18 ώρες ημερησίως».

Παρουσιάστρια του event ήταν η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου, η οποία... αυτοπροτάθηκε στον Μπουράκ προκειμένου να παίξουν μαζί σε ελληνοτουρκική συμπαραγωγή.

Να σημειώσουμε ότι το φεστιβάλ είχε τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», ενώ παρούσα στη συνέντευξη Τύπου και την προβολή του φιλμ ήταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video