ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λίγοι θυμήθηκαν τον Μπάρκουλη!

SHOWBIZ

Λίγοι θυμήθηκαν τον Μπάρκουλη!

Σαράντα ημέρες πέρασαν χωρίς τον Ανδρέα Μπάρκουλη και στο μνημόσυνο που τελέσθηκε χθες στις 10 το πρωί στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης έλαμψαν με την απουσία τους όλοι εκείνοι οι κινηματογραφικοί αστέρες που γνώρισαν τη δόξα στο πλευρό του αξέχαστου ηθοποιού.

Aπό τη
Δήμητρα Δάρδα
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

Ωστόσο, ένας άγνωστος στην οικογένεια Κύπριος επιχειρηματίας συνέβαλε με τον τρόπο του ώστε να προσφερθεί καφές σε όσους στάθηκαν δίπλα στη Μαρία Μπάρκουλη και στον γιο της Νίκο, αλλά και στην κόρη του ηθοποιού Βίκυ.

Κάλυψε τα έξοδα

Οπως ανέφερε η δημοσιογράφος Αννα Τσιάλτα στην «Espresso», τα έξοδα για τον καφέ που ακολούθησε του μνημοσύνου καλύφθηκαν από χρήματα τα οποία έστειλε ένας επιχειρηματίας από την Κύπρο, με σκοπό την οικονομική στήριξη της οικογένειας.

«Ο Βάιος Ιακώβου, όπως με ενημέρωσε η Μαίρη Μπάρκουλη, απέστειλε τη λογίστριά του στην Ελλάδα και της παρέδωσε ένα σημαντικό ποσό που πήρε επιστροφή από την Εφορία και τα διέθεσε στη μνήμη του πρωταγωνιστή που θαύμαζε πολύ. Η σύζυγός του τα έδωσε σήμερα για τον καφέ και με τα υπόλοιπα θα αγοράσει τρόφιμα, ρούχα και βιβλία για το σχολείο του Νικόλα».

Το μνημόσυνο τέλεσε ο αρχιμανδρίτης Τεργέστης Γρηγόρης Μηλιάρης, καλός φίλος της χήρας, ο οποίος μίλησε με λόγια γλυκά για το ήθος, την ανθρωπιά και την ελεημοσύνη του εμβληματικού ηθοποιού προς τους φτωχούς και τους αδύναμους. Ο τάφος του θρυλικού πια ζεν πρεμιέ, που το σλόγκαν «Κορίτσια, ο Μπάρκουλης» τον ακολουθούσε ως τα βαθιά γεράματά του, γέμισε από λευκά τριαντάφυλλα και γαρδένιες, ενώ η Μαρία χάιδευε τρυφερά το παγωμένο μάρμαρο.

Πλάι της ήταν μόνο οι στενοί φίλοι του Ανδρέα, οι Τρύφωνας Παπουτσής, Αννα Φόνσου, Κώστας Πρέκας, ο φύλακας άγγελος της οικογένειας Ιωάννα Γιαννοπούλου, αλλά και η Βούλα Χατζηχρήστου (σύζυγος του Κώστα Χατζηχρήστου).

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video