ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το κορίτσι του «Bar» σβήνει τα σημάδια του καρκίνου

SHOWBIZ

Το κορίτσι του «Bar» σβήνει τα σημάδια του καρκίνου

H Ρεβέκκα Γιαννοπούλου θα «χτυπήσει» δωρεάν ιατρικό τατουάζ σε γυναίκες που δεν έχουν χρήματα να αποκαταστήσουν το στήθος τους!

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα σταθεί στο πλευρό των οικονομικά ασθενέστερων γυναικών που βγήκαν νικήτριες από την μάχη με τον καρκίνο του μαστού η tattoo artist των επωνύμων Ρεβέκκα Γιαννοπούλου. Εβαλε στόχο να χρωματίσει δωρεάν μέσα σε μία ημέρα θηλές σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες με τη μέθοδο του ιατρικού τατουάζ, σε ένα εγχείρημα που θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτο: Βαγγέλης Μασιάς

Το κορίτσι του reality «Bar» του Mega εξηγεί στην «Espresso» ότι η (δωρεάν) διαδικασία αφορά γυναίκες άνεργες, πολύτεκνες και χαμηλοσυνταξιούχες. Γι' αυτό θα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους τα στοιχεία που αποδεικνύουν την οικονομική τους κατάσταση.

«Προτεραιότητά μου είναι να δώσω χαρά και αισιοδοξία σε όλες αυτές τις γυναίκες που, από τη μία, ήρθαν αντιμέτωπες με τον εφιάλτη του καρκίνου και νίκησαν και, από την άλλη, δεν έχουν, οικονομικά, τον τρόπο να αποκαταστήσουν πλήρως την εγχειρισμένη εικόνα τους» λέει η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και προσθέτει: «Ως γυναίκα, και γνωρίζοντας καλά τι σημασία έχει το στήθος για όλες μας, μπορώ εύκολα να καταλάβω πώς αισθάνονται οι γυναίκες αυτές. Αλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα πριν από λίγα χρόνια να ειδικευτώ στην τεχνητή αναδημιουργία του χρωματικού συμπλέγματος θηλής - θηλαίας άλω με την μέθοδο της μικροχρωστικής».

 «Από νωρίς το πρωί»

Το ραντεβού έχει κλειστεί για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, δύο μέρες μετά την αυριανή Παγκόσμια ημέρα Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου).

«Ολη η μέρα θα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες αυτές. Θα ξεκινήσω νωρίς το πρωί και θα κρατήσει όσο με πάει. Ο χώρος μου είναι στη Γλυφάδα, στην οδό Ξενοφώντος 23. Στόχος μου είναι να καταφέρω να σπάσω το όριο που έχω βάλει και σε αυτό θα με βοηθήσει η δύναμη την οποία θα μου δώσουν τα χαμόγελα που θα δω να ζωγραφίζονται στα πρόσωπα των γυναικών. Η έως τώρα εμπειρία μού έχει διδάξει πολλά γι' αυτό και θα ήθελα κάθε χρόνο την ίδια μέρα να την αφιερώνω στις νικήτριες της ζωής. Εχω κάνει θηλές σε γυναίκα που ως τότε είχαν δει μόνο εκείνη και ο γιατρός της την εικόνα του εγχειρισμένου στήθους της. Ούτε τον άνδρα της δεν άφηνε να το δει γυμνό! Θυμάμαι ότι έφυγε από εδώ και "πέταγε"! Κάναμε θηλές και μετά ήρθε ξανά, για να καλύψει τις ουλές με τατουάζ. Σήμερα είναι ένας άλλος άνθρωπος, γεμάτος χαρά και ζωντάνια».

Ιατρικά χρώματα

Για την τεχνική της μικροχρωστικής και την κάλυψη ουλών, θηλής - θηλαίας άλω, η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο ιατρικά χρώματα, παρασκευασμένα σε εργαστήρια διεθνούς εγκυρότητας και φήμης: «Η τεχνική αυτή δεν διαφέρει πολύ από την τεχνική του tattoo, ωστόσο τα χρωστικά που χρησιμοποιούνται είναι εντελώς διαφορετικά. Σε πρώτη φάση, αυτό που κάνουμε είναι να χρωματίσουμε τα λευκά σημεία με χρώματα κοντινά σε αυτό του δέρματος, ώστε να έχουμε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υστερα θα ζωγραφίσουμε και θα χρωματίσουμε μια καινούργια θηλή με μέθοδο 3D, παίρνοντας ως μοντέλο τη θηλή του άλλου στήθους. Γι' αυτό απαιτείται τέλεια γνώση του δέρματος αλλά και των χρωστικών που χρησιμοποιούνται, ώστε να γίνουν σωστές επιλογές χρωμάτων, μίξεις καθώς και ποιοτική επιλογή προϊόντων».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video