ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φερεντίνος - Παυλίδου χώρισαν έπειτα από 12 (!) χρόνια γάμου

SHOWBIZ

Φερεντίνος - Παυλίδου χώρισαν έπειτα από 12 (!) χρόνια γάμου

Οπου υπάρχει καπνός, τελικά υπάρχει και φωτιά! «Βούιζαν» τον τελευταίο χρόνο τα σχόλια σε καλλιτεχνικά και όχι μόνο πηγαδάκια που ήθελαν τον Χρήστο Φερεντίνο να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο του με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, αλλά και οι δυο τους το διέψευδαν συνεχώς.

Τελικά οι ίδιοι παραδέχτηκαν στη «Real news» -και αφού πρώτα το είχαν ανακοινώσει στα παιδιά τους, τα δίδυμα αγόρια Κωνσταντίνο και Δημήτρη, ηλικίας 12 ετών, αλλά και στους συγγενείς τους- ότι ο χωρισμός τους ύστερα από 12 χρόνια έγγαμου βίου είναι οριστικός, πλην βελούδινος.

«Δεν είναι σενάρια. Χωρίσαμε και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια» παραδέχτηκαν στο δημοσίευμα, ενώ έσπευσαν να τονίσουν «ότι παρά τη μεγάλη τους απόφαση, να τραβήξουν δηλαδή διαφορετικούς δρόμους, παραμένουν αγαπημένοι και θα είναι πάντα ο ένας στο πλάι του άλλου».

Να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής, ο οποίος και φέτος παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Deal» στον Alpha, μετακόμισε σε άλλο σπίτι, ενώ η Σοφία Παυλίδου παρέμεινε με τα παιδιά στην οικογενειακή εστία τους.

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα

Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε πριν από 17 χρόνια σε μια συναυλία, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, παντρεύτηκε, δημιούργησε μια πολύ όμορφη οικογένεια, αλλά δεν μπόρεσε, όσο και αν προσπάθησε, να τα βάλει με τη φθορά του χρόνου που ροκάνιζε τη σχέση τους. Η αλήθεια είναι ότι και οι δυο τους προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους, αλλά αυτό, όπως φάνηκε, δεν στάθηκε δυνατό.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video