ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η «απόδραση» του Ζάρμπαλη

SHOWBIZ

Η «απόδραση» του Ζάρμπαλη

Από τη μία το ευάερο, ευήλιο και zen hair salon στην 5η Λεωφόρο, στο Μανχάταν, και από την άλλη το σφραγισμένο κομμωτήριο, με τα εξώδικα να στοιβάζονται κάτω από την πόρτα, στην οδό Σέκερη του Κολωνακίου.

Ο Ηλίας Ζάρμπαλης, που στο παρελθόν ήταν «βασιλιάς» στον εντός συνόρων χώρο της κομμωτικής, με τις πελάτισσες -διάσημες και μη- να μάχονται για ένα ραντεβού και μια περιποίηση από τα χέρια του, αποφάσισε να κάνει νέα αρχή στη Νέα Υόρκη, χωρίς ωστόσο -απ' ό,τι φαίνεται- να έχει ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις του στην Αθήνα.

Ο πρώην σύζυγος της Δήμητρας Κωστάκη αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, μετά τα λουκέτα που αναγκάστηκε να βάλει στα μαγαζιά του στο Νέο Ψυχικό και το Κολωνάκι, και να αναζητήσει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ωστόσο, δεν φρόντισε να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του, με αποτέλεσμα όποιος περνά έξω από το άλλοτε γεμάτο από ζωή κομμωτήριό του στη Σέκερη να βλέπει τα εξώδικα των δικαστικών επιμελητών στοίβες στο πάτωμα και το μαγαζί σφραγισμένο και σε πλήρη εγκατάλειψη.

Διακόσμηση

Πάντως εκείνος, με πολύ κέφι και όρεξη για δουλειά, βρήκε τον κατάλληλο χώρο και, μάλιστα, σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους του Μανχάταν, την 5η Λεωφόρο, και άνοιξε ένα νέο hair salon, με μίνιμαλ διακόσμηση στους τόνους του λευκού (είναι άλλωστε το αγαπημένο του χρώμα), έχοντας στο πλευρό του πιστούς φίλους και συνεργάτες από τα μαγαζιά της Αθήνας.

Πρόκειται για την Τίνα Κουτσούκη και τον Μιχάλη Κλοκούτα, οι οποίοι τον ακολούθησαν στο ταξίδι και τη νέα αρχή που κάνει.

Βέβαια, κάποιοι αναρωτιούνται πώς μπόρεσε να ανοίξει ένα νέο, πολυτελέστατο κομμωτήριο και, μάλιστα, στην πανάκριβη Νέα Υόρκη, τη στιγμή που στην Αθήνα έχει αφήσει πολλές οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη.

Οι πληροφορίες θέλουν πλούσια φίλη του hair stylist να έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της επιχείρησης, ώσπου ο Ηλίας Ζάρμπαλης να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video