ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πάρτι με σαμπάνιες για την άτακτη Λόχαν

SHOWBIZ
30 ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Πάρτι με σαμπάνιες για την άτακτη Λόχαν

Τα χλιδάτα γενέθλια της ηθοποιού σε γνωστό beach bar-restaurant στο Καλό Λιβάδι με τα hits του Μαζωνάκη και ο χορός της πάνω στο τραπέζι, που έκανε τον μεγιστάνα σύντροφό της να... τρέχει

Με τα... κασόνια κουβαλούσαν τις σαμπάνιες για το χλιδάτο πάρτι της διάσημης Αμερικανίδας σταρ Λίντσει Λόχαν, που το βράδυ του Σαββάτου γιόρτασε τα 30ά της γενέθλια στη Μύκονο, σπάζοντας πιάτα και χορεύοντας πάνω στο μπαρ υπό τους ήχους του «Καλώς σας βρήκα» του Γιώργου Μαζωνάκη. Το πάρτι έγινε σε γνωστό beach bar-restaurant στο Καλό Λιβάδι.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Με χολιγουντιανή εμφάνιση, φορώντας χρυσό μεταλλικό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη του οίκου Celia Kritharioti haute couture, Gucci ψηλοτάκουνα, ελαφρύ μακιγιάζ από τον Παναγιώτη Καρακάση και διαμαντένια σκουλαρίκια, το άτακτο κορίτσι του θεάματος ψήφισε και πάλι Μύκονο για τις τρέλες της. Μάλιστα, κακομαθημένη όπως πάντα, κατά τη διάρκεια της διαμονής της στο νησί έκανε τον Ρώσο μεγιστάνα σύντροφό της Εγκόρ Ταραμπασόβγια από προσωπικό της σωματοφύλακα μέχρι και ψήστη!

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Το ζευγάρι έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί την περασμένη Παρασκευή και κατέλυσε σε σουίτα του πεντάστερου ξενοδοχείου «Cavo Tagoo». Από εκείνη τη στιγμή και σχεδόν για δύο 24ωρα η Μύκονος βρέθηκε στο πόδι, προκειμένου να ικανοποιηθούν από τους ιδιοκτήτες του beach bar-restaurant στο Καλό Λιβάδι ακόμα και οι πιο απαιτητικές επιθυμίες της εορτάζουσας για το luxury πάρτι, που ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου και κράτησε ως το πρωί.

Η πολυφωτογραφημένη πρωταγωνίστρια κατέφθασε στον χώρο με ένα κάμπριο αυτοκίνητο. Οταν μια δημοσιογράφος τής ζήτησε πολύ ευγενικά μια δήλωση, εκείνη έτρεξε προς την είσοδο του μαγαζιού σχεδόν πανικόβλητη, ίσως και νευριασμένη, καθώς είχε ζητήσει για την περίσταση αυστηρά μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή των παπαράτσι. Ωστόσο οι καλεσμένοι της έκαναν... σούπερ δουλειά στο διαδίκτυο!

Ο Ταραμπασόβγια, εκτός από συνοδός της, ήταν και ο προσωπικός της «σωματοφύλακας» για τη βραδιά και συχνά επέβλεπε την είσοδο του κλαμπ. Οταν η σοκολατένια τούρτα-υπερπαραγωγή έφτασε με τα κεράκια και τα κανονάκια φωτιάς αναμμένα, εκείνος την πλησίασε και σήκωσε το κινητό του για φωτογραφίες. Οι περίπου 80 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια της ηθοποιού, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και το τραγούδι «Happy birthday» έπαιξε δυνατά.

Το ταξίδι της Λόχαν στην Ελλάδα είχε προγραμματιστεί πριν από αρκετό καιρό. Επιθυμία της ήταν να γιορτάσει τα γενέθλιά της με φόντο το Αιγαίο, κάτω από τα φωτεινά αστέρια των Κυκλάδων, ιδέα που άρεσε πολύ στους τυχερούς φίλους της, οι οποίοι παρέλαβαν πρόσκληση-έκπληξη για το πάρτι με την ένδειξη «Save the day. Lindsay Lohan birthday party, Mykonos, Greece» σε κλειστούς -με βουλοκέρι- φακέλους!

 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video