ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φιλί στο στόμα από την κόρη του Τόλη

SHOWBIZ

Φιλί στο στόμα από την κόρη του Τόλη

Η 15χρονη Μαρία και η μητέρα της Αντζελα Γκερέκου έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα του Βοσκόπουλου

Με ένα «δυνατό» φιλί στο στόμα και μια σφιχτή αγκαλιά, η Μαρία επιβράβευσε τον πατέρα της Τόλη Βοσκόπουλο, το βράδυ της πρεμιέρας του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ 

Η 15χρονη είναι «φτυστή» η μαμά της και δεν κρύβει τη λατρεία της για τον «άρχοντα της νύχτας», ο οποίος πριν από λίγο καιρό την καρδιοχτύπησε με την περιπέτεια της υγείας του.

Η όμορφη Μαρία μαζί με τον ξάδελφό της Γιάννη Γκερέκο (ο οποίος είναι γιος του αδελφού της μητέρας της, Αλέξανδρου), αλλά και την Αντζελα Γκερέκου διασκέδασαν «πρώτο τραπέζι πίστα», τραγουδώντας ή βγάζοντας selfies, με τα πανέρια με γαρίφαλα να καταφτάνουν δέκα δέκα από θαυμαστές και φίλους της οικογένειας. Φυσικά, την παράσταση έκλεψε η πρώην υπουργός, που εμφανίσθηκε αδυνατισμένη, με προσεγμένο μακιγιάζ, κοντά μαλλιά και υπέροχο μαύρο στενό κοστούμι με λευκές λεπτομέρειες.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγους μήνες (υποβλήθηκε σε θωρακοχειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μέρους του δεξιού πνεύμονα). ανέβηκε, όπως είχε υποσχεθεί. στην πίστα. ανανεωμένος εμφανισιακά και πολύ κομψός. Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το νυχτοκάματο του μπον βιβέρ τραγουδιστή είναι φέτος πολύ χαμηλότερο λόγω της οικονομικής κρίσης, που έχει αγγίξει και τον χώρο της διασκέδασης.

O Νίκος Νομικός

Κι όμως, εκείνος το δέχτηκε για χάρη των θαυμαστών του, αλλά για τον Νίκο Νομικό, με τον οποίο εμφανίζονται μαζί.

Ο επίσης σπουδαίος καλλιτέχνης, τον οποίο είχαμε καιρό να δούμε σε μεγάλη πίστα, αποθεώθηκε με τη σειρά του από τον κόσμο, αλλά κυρίως από την οικογένειά του. Η Δούκισσα Νομικού, μαζί με τη μητέρα της Ούρσουλα, τον αδερφό της Νικήτα αλλά και τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν στο πλευρό του ερμηνευτή, που άλλαξε κουπ και έδειχνε πιο νέος και πιο γοητευτικός. Φυσικά, αφιέρωσε τις μεγάλες επιτυχίες του στην όμορφη Δούκισσα. Για χάρη της μοναχοκόρης του, άφησε κάποια στιγμή την πίστα και συνέχισε να τραγουδά έχοντάς την στην αγκαλιά του.

 Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video