ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγινε της τρανς στη Μύκονο!

SHOWBIZ
Το show υπερπαραγωγή της Βίσση με την Αμερικανίδα τρανσέξουαλ

Εγινε της τρανς στη Μύκονο!

Η διάσημη Αμερικανίδα τρανσέξουαλ Amanda Lepore αναστάτωσε τη Μύκονο με την ημίγυμνη εμφάνισή της στο σόου υπερπαραγωγή που έδωσε σε restaurant beach club την περασμένη Παρασκευή.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Με τα μαλλιά της χτενισμένα αλά Μέριλιν Μονρόε, η 47χρονη (μπορεί να υπερηφανεύεται για το κορμί σε σχήμα κλεψύδρας και αναλογίες 38-22-38) εμφανίστηκε ως... Τζέσικα Ράμπιτ, μένοντας στο τέλος της βραδιάς με ένα μικροσκοπικό χρυσό εσώρουχο με στρας, διακοσμητικά στο στήθος και φυσικά ζαρτιέρες.

Τη θρυλική ντίβα και το μπαλέτο της υποδέχτηκε στο stage του γνωστού κλαμπ στο Καλό Λιβάδι η Αννα Βίσση και μαζί καθήλωσαν τους θεατές, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με πολύ τραγούδι, δυνατή μουσική και χορό. Για τη βραδιά η απόλυτη Ελληνίδα σταρ είχε επιλέξει ασημί φανελάκι και πολύχρωμη φαρδιά παντελόνα.

Η μούσα του διάσημου φωτογράφου David LaChapelle, με θαυμαστές μεταξύ άλλων τη Lady Gaga και τον Elton John, έχει χαρακτηριστεί ως η σταρ «με το πιο ακριβό σώμα στον πλανήτη», μάλλον λόγω του κοστολογίου των πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί! Μερικές από αυτές είναι τριπλή αύξηση στήθους, εμφυτεύματα στους γλουτούς, σπασμένα πλευρά για λεπτή μέση, αυξητική χειλιών, πλαστική στη μύτη, ενέσεις botox και μείωση της γραμμής των μαλλιών της στο μέτωπο.

Η performer Amanda Lepore υποκλίθηκε στο ταλέντο και στη φωνή της Ελληνίδας τραγουδίστριας, που στη συνέχεια ανέβηκε στα decks του dj και από το μικρόφωνο έδωσε παλμό στο ξέφρενο πάρτι που ακολούθησε.

Πάντως η Μύκονος και φέτος βουλιάζει από κόσμο και celebrities, που την επιλέγουν μόνιμα για τις αυγουστιάτικες διακοπές τους. Στα Ματογιάννια ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τη μαυρισμένη Μαριάντα Πιερίδη, τον γοητευτικό σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιο, την Αλεξάνδρα Λοΐζου με τη μητέρα της Δήμητρα, τη Στέλλα Δημητρίου με μια φίλη της, τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη με αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του, μετά τον χωρισμό του από τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, αλλά και την επί μυκονιάτικου εδάφους εργαζομένη Τάμτα (τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο πλευρό του Λάμπη Λιβιεράτου και όχι του Γιώργου Σαμπάνη, ο οποίος ταλαιπωρείται από πνευμονία). Από τις πιο ωραίες παρουσίες του νησιού και η λευκή οπτασία Τζένη Τζιβεριώτη.

Δείτε τις φωτογραφίες: 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video