ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αποφοίτηση Μητσοτάκη και Σαμαρά στο Κολλέγιο

SHOWBIZ

Αποφοίτηση Μητσοτάκη και Σαμαρά στο Κολλέγιο

Από τα ιστορικά σκαλιά του Μπενάκειου κτιρίου το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης παρέλασαν γεμάτοι όνειρα και με απολυτήριο-διαβατήριο για την επιτυχία οι κολεγιόπαιδες της τάξης του 2015 στην 86η ετήσια τελετή αποφοίτησης του Κολλεγίου Αθηνών- Κολλεγίου Ψυχικού «Commencement 2015», του εκπαιδευτικού ιδρύματος που έχει βγάλει από τις τάξεις του μερικούς από τους πλέον επιφανείς Ελληνες.

Η καθιερωμένη τελετή του Ιουλίου ήταν και φέτος γεμάτη συγκίνηση, χαρά, επαίνους, αριστεία - βραβεία, προσφωνήσεις, αναμνηστικά φλας, αλλά σε ιδιαίτερα κλειστό κύκλο σε σχέση με άλλες, λαμπερές χρονιές, λόγω της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας. Η ζωή όμως προχωράει και ανήκει στα πολλά υποσχόμενα και ελπιδοφόρα νιάτα, καθώς η τάξη του '15 σημείωσε υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε πανεπιστήμια παγκόσμιας φήμης.

Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου Αλέξανδρου Σαμαρά, καθώς από την τάξη του '15 αποφοίτησε ο ανιψιός του Κώστας Σαμαράς, γιος του πρώην πρωθυπουργού και αποφοίτου της τάξης του'70 Αντώνη Σαμαρά και της Γεωργίας Σαμαρά. Ακόμα, ο πρώην υπουργός (απόφοιτος της τάξης του '86) Κυριάκος Μητσοτάκης, η Mareva Grabovski και τα παιδιά τους παρακολούθησαν την τελετή αποφοίτησης της καλλονής και αριστούχου κόρης τους Σοφίας Μητσοτάκη.

Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα του εφοπλιστή Γιάννη Φράγκου και της συζύγου του Ζελιάνας, όταν παρέλαβε το απολυτήριό της η κόρη τους Ιριδα Φράγκου, η οποία έγινε δεκτή στο Columbia University in the City of New York. Οσο γαι την εξίσου καλλονή κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία επίσης αποφοίτησε, θα είναι φοιτήτρια του Berkley University of California, που είναι το παλαιότερο στην Καλιφόρνια.

Ο Γιώργος Κορωνιάς και η σύζυγός του Τατιάνα καμάρωσαν τη μοναχοκόρη τους, όπως πολύ συγκινημένος και χαρούμενος ήταν ο επίτιμος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης για την αποφοίτηση της αριστούχου κόρης του Μαρίας - Χριστίνας.

Ιδια ήταν τα συναισθήματα και σε πολλές άλλες γνωστές οικογένειες, όπως του βιομηχάνου - ζωγράφου Βασίλη Θεοχαράκη για την αποφοίτηση του εγγονού του, της κυρίας της ναυτιλίας Λιόνας Μπαχά και του Γιώργου Μπαμιώτη για τον γιο τους Χρήστο που πέρασε στο University of Maiami και του επιχειρηματικού ζεύγους Παπαδαυίδ που καμάρωσε τον γιο του Νίκο.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video