ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεν θα πιστέψετε ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι ο άνδρας της φωτογραφίας! (ΦΩΤΟ)


Ο Χάρης Βορκάς έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Down Town Κύπρου» και δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που χάθηκε μετά το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα».Τι άλλαξε στη ζωή σου από τότε που σε πρωτογνωρίσαμε τηλεοπτικά με το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», μέχρι σήμερα;


Η πιο μεγάλη αλλαγή νομίζω είναι το γεγονός ότι τότε πρωτοξεκινούσα ως απλός ηθοποιός, ενώ σήμερα, 14 χρόνια μετά, έχω αποκτήσει την ιδιότητα και του σκηνοθέτη, αλλά και του θεατρικού επιχειρηματία, σε δική μου θεατρική στέγη, οργανώνοντας τις δικές μου θεατρικές παραγωγές.


Αυτός ο πολλαπλασιασμός δραστηριοτήτων και ευθυνών δεν μπορεί παρά να μ' έχει αλλάξει αρκετά, σε κάποιους τομείς.Τότε, ήμουν ένας Χάρης πολύ πιο αυθόρμητος, πολύ πιο ξέγνοιαστος, ίσως πιο αφελώς καλόπιστος σε κάποια πράγματα, ενώ σήμερα είμαι ένας Χάρης αρκετά πιο υποψιασμένος εφ' όλης της ύλης, πολύ πιο υπεύθυνος, πολύ πιο αγχωμένος, αλλά ταυτόχρονα πολύ πιο δημιουργικός, πιο πολυσχιδής, πιο μαχητικός, πιο απαιτητικός, πιο επαγγελματίας.Στο βάθος όμως, ο πυρήνας του χαρακτήρα μου δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει και αρκετά χαρακτηριστικά μου, όπως το χιούμορ, η πληθωρικότητα και η κοινωνικότητα, παραμένουν σήματα κατατεθέντα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video